Kos is de thuisbasis van een aantal uitstekende paardrijmogelijkheden. Dus wanneer je gek bent van paarden en paardrijden, en ben je op vakantie op Kos, laat je dan verleiden voor prachtige ritjes over het eiland. Lessen zijn beschikbaar voor beginners of voor de meer ervaren rijders. Dus ontdek het prachtige Kos per paard en geniet van de ware schoonheid van het eiland. De excursies zijn sowieso te boeken in Kos-Stad, nabij Marmari en in Amaniou. Maar ook via de verschillende touroperators zijn de excursies te boeken.

Sunset Riding

Paardrijden is een bijzondere ervaring tijdens je vakantie op het eiland Kos. Je kan rijden en genieten van unieke momenten langs de verschillende paden welke je helpen om het eiland te ontdekken. Het paard is je beste vriend tijdens deze excursie op het platteland van Kos. En vergeet niet om de zonsondergang vanaf de rug van het paard te bekijken. De excursie is beschikbaar voor personen die kunnen paardrijden op alle niveaus.

Indicatie tijdsduur: 1 uur
Indicatie kosten: circa € 30 per persoon

Riding on the beach

Beleef deze unieke ervaring met het paard en een gids op het strand van Marmari Beach, en geniet van deze unieke trip. Je rijd door de zee en ontdekt de ongerepte natuur van Kos. Tijdens deze excursie kan je ook zwemmen met de paarden op het rustige strand.

Indicatie tijdsduur: 1 uur
Indicatie kosten: circa € 30 per persoon

Riding on the beach (Beginners)

Een unieke ervaring voor de beginnende rijders. Het programma bestaat uit korte tochten met paard, begeleid door ervaren gidsen en ze vinden plaats in de vroege ochtend of bij zonsondergang. Voor jonge kinderen zijn er pony’s zodat ze  de ouders kunnen volgen in deze schitterende rit. Voor je veiligheid ben je tijdens het lopen gezekerd met een speciale touw.

Indicatie tijdsduur: 1 uur
Indicatie kosten: circa € 30 per persoon

Ponywalk voor kinderen

Voor de kleine kinderen bestaat er de mogelijkheid om pony te rijden op het eiland. Een visueel genot voor alle paardenliefhebbers: 8 zeer nette pony’s, van kleine Shetlanders tot de populaire “Pipi-Langstrumpf” Pony! De kinderen zullen genoeg tijd krijgen om de pony’s te aaien en hen te voeden. Daarnaast worden de kinderen uiteraard begeleid door ervaren medewerkers. Alle kinderen krijgen een veiligheidsinstructie en een heleboel informatie en advies over paarden en paardrijden in het Duits of Engels.

Het gebied op de hellingen van de Mount Dikeos is de meest pittoreske regio van het eiland. Gewoon de natuur, niets anders.

De mooiste vakanties naar Griekenland boekt u op Elmar.nl!