Het eiland Kos is een prachtige locatie om te duiken vanwege het goede zicht en de grote verscheidenheid aan vis. Ervaar de onderwaterwereld in dit deel van de Egeïsche Zee. Duik naar de vele onderwater grotten, riffen en geniet van de vulkanische kustlijn van Kos. Verschillende duikscholen bieden geweldige pakketten aan voor zowel beginners als voor de gevorderde duikers.

Voor de allerkleinste

Het PADI Bubblemaker programma is voor jongens en meisjes van de leeftijd van 8 en 9 jaar oud. Het is leuk, makkelijk en veilig. De PADI Bubble maker programma is een manier voor jongeren om deel te nemen in het plezier van duiken of zelfs beginnen een trend! Kinderen moeten zich vertrouwd voelen in het water, maar ze hoeven niet supergoed te kunnen zwemmen omdat het zwembad slecht 2 meter diep is, en je 1 op 1 begeleid wordt.

Indicatie tijdsduur: Circa 1 uur
Indicatie kosten: Circa € 40,00

Voor de beginnende duiker, Discover Kos Scuba diving

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om te ademen onder water? Als je jezelf nog niet helemaal klaar vindt voor een daadwerkelijk duikbrevet, dan is deze training helemaal geschikt voor jou. Hoewel je uiteindelijk niet je duikbrevet zult halen, leer je in ondiep water hoe je je duikuitrusting moet gebruiken en krijg je een makkelijke introductie tot wat nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. De training bestaat uit 2 duiken. De eerste in een zwembad waar je de basisprincipes leert en een tweede duik in zee.

Indicatie tijdsduur: Circa 2 uur
Indicatie kosten: Circa € 90,00

Duiken op Kos, voor de gekwalificeerde duiker

Voor de gekwalificeerde duiker is er een groot aanbod in verschillende duik excursies rond het eiland Kos. Is het al een tijdje geleden sinds je laatste duik? Geniet dan van een ontspannen duik vanaf de wal met een instructeur en een kleinere groep. Je duik skills zullen weer vrij snel boven komen drijven. Wanneer je de opfriscursus niet nodig hebt, kan je meteen aan het echte werk beginnen inclusief een volledige uitrusting. Duik naar het wrak “Thorstar”, of bezichtig 2 verschillende eilanden. De trip naar de duikplaats is ong. 1 uur.

Prijsindicatie: vanaf € 65,00.

Duikscholen op Kos:

Kos Divers (Kipriotis Village, Psalidi, Kos)
Arian Diving Centre (Kardamena, Kos)
Liamis Dive Centre (Kos-Stad, Kos)

De mooiste vakanties naar Griekenland boekt u op Elmar.nl!