Aegean CruiseMet de Aegean Cruise ga je een ontspannende dag varen op de Egeïsche Zee, op een traditionele houten boot of op een luxe zeilschip. Dit kan op de vele boten die liggen in de haven van Kos-Stad. Kies er gewoon eentje uit.

De vele boten bieden je een relaxed dagje varen langs verschillende eilanden van de Dodekanesos. Je zult van alle gemakken voorzien zijn. Op het dek zal je ligbedden kunnen vinden om volop te genieten van de zon, maar ook een bar om je te voorzien van de lekkerste drankjes. Uiteraard is ook aan de muziek gedacht.

Vertrek uit Kos-Stad

De verschillende boten voor een Aegean Cruise zullen veelal in de ochtend vertrekken uit de haven van Kos Stad, om daarna aan te meren bij een van de andere eilanden van de Dodekanesos, zoals Pserimos. Tijdens de trip zal je verder voldoende tijd hebben om te zonnen en zwemmen in het heldere, Aegean Cruise Kalymnoswarme water en te genieten van zandstranden. Afhankelijk van de rederij zal je verschillende eilanden aan doen.

Sponsenvissers eiland Kalymnos

Een van deze eilanden zou Kalymnos kunnen zijn, een waar sponsenvissers eiland. Op Kalymnos is ook een spons fabriek gevestigd, waar natuurlijke sponsen worden verwerkt uit de Egeïsche Zee en waar je tevens een stukje geschiedenis meekrijgt en duikerspakken kan bezichtigen uit de 19e eeuw.

Wat is veelal inbegrepen op de Aegean Cruise:
– Lunch (bestaande uit brood en salade)
– Boottrip
– Gids
– Diverse drankjes
– BTW